Мис България 2009 Антония Петрова е подложена на постоянен психически

...
Мис България 2009 Антония Петрова е подложена на постоянен психически
Коментари Харесай

Бивша тормози Антония Петрова

Мис България 2009 Антония Петрова е подложена на непрекъснат душевен тормоз от някогашната половинка на брачна половинка й Ивайло Батинков. Екслюбовницата му правела всичко допустимо да почерни живота на родилката, твърди HotArena базирайки се на свои добре осведомени източници.

Въпросната дама не оставяла на мира младото семейство и откогато сключили брак предишното лято, ги заливала със завист и мръсотия, оплакала се самата Антония пред приятелки. Петрова даже подозирала, че някогашната на Батинков стои зад огромна част от отрицателните изявления по неин адрес в медиите. Врагинята й се опитвала да настрои и околните на Ивайло против Антония, убеждавайки ги, че миската е с него единствено поради парите му.

Антония Петрова удовлетворена: Свалих 11 кг.

Според осведомени Батинков и любовницата му имали съществени връзки. Познавала се добре с родителите му, била си доста близка и със сестра му Магдалена. Бизнесменът обаче по този начин и не се решавал да й предложи брак, до момента в който в един миг връзката им се изчерпала. Именно тогава Батинков срещнал Антония и зарязал половинката си. Унизена и съкрушена, изоставената дама почнала да върти интриги и да подкопава репутацията на Петрова.

Екслюбовницата на Ивайло съумяла да се снабди с телефонния номер на миската и почнала да й праща обидни SMS-и.

Антония обръсна мъжа си

Дори след раждането на първородния правоприемник на Антония и Батинков, някогашната не серпантина с издевателството. Миската се тормозила, че с отрицателната си сила душманката й ще навреди на бебето. „ Започна да се филмира, че дребният е урочасан и по тази причина не стопира да плаче. В момента е доста нежна и прочувствена и тази жена й работи зле душевен “, описват близки до фамилията. Петрова обмисляла да отиде на гледачка и да ревизира дали няма направена магия.

Самият Батинков пък отказвал да взе участие в драмата сред някогашната и актуалната му. Един-единствен път Ивайло предизвестил екслюбовницата си да стои настрани. Като видял, че няма резултат, спрял да й обръща внимание.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР