Мис България 2009 Антония Петрова е бременна в третия месец,

...
Мис България 2009 Антония Петрова е бременна в третия месец,
Коментари Харесай

Антония Петрова е бременна

Мис България 2009 Антония Петрова е бременна в третия месец, научи „ Галерия “ от сигурни източници. Блондинката и вторият й брачен партньор Ивайло Батинков чакат първата си рожба следващата година и въпреки към момента да крият богатствата новина, пред най-близки споделили, че им се е случило знамение.


Оказва се, че повода миската да се раздели с първия си брачен партньор – руснака Александър Бередин, е била невъзможността й да забременее. Двамата с милионера обиколили всички светила в Русия и у нас, само че никой не им дал вяра за бебе. Няколкото несполучливи ин витро интервенции смазали душевен Антония и тя решила да постави завършек на брака си с Бередин.

Когато Петрова се среща с Батинков, не му загатва за репродуктивните си проблеми. Само месец по-късно, четири позитивни теста за бременност и удостоверение от двама експерти, миската оповестява на Ивайло, че ще става баща. Моделката е уверена, че дължи чудото на визитата си в музея на баба Ванга.

Малко откакто се срещнали с Батинков, двамата се отбили край Рупите на път за Гърция. Именно тогава Антония се помолила за бебе. Близки до миската пък считат, че в действителност Бередин е имал репродуктивни проблеми, а не Петрова. Спонтанното зачеване на миската е и повода толкоз бързо да се оженят с Батинков.

Двамата подписаха брак едвам три месеца след запознанството си. Наскоро младоженците отпразнуваха 1 месец от сватбата с странствуване до Истанбул. Миската се похвали и със фотоси, на които ловко крие коремчето с дамската си чанта. С малко повече въображение могат да се видят наедрелите й форми. До момента миската кара лека бременност и няма никакви недоволства. Лекарите са я уверили, че няма проблеми да пътува, стига да се храни добре и да си почива повече.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР