Мис България 2009 Антония Петрова-Батинкова се похвали не само с

...
Мис България 2009 Антония Петрова-Батинкова се похвали не само с
Коментари Харесай

За завиждане: Антония Петрова с вила на райско място

Мис България 2009 Антония Петрова-Батинкова се похвали освен с следващата си екзотична отмора, само че и с новината, че имат вила на Малдивите.

Блондинката отпътува преди празниците за острова с цялото си семейство и още с идването качи фотография на стори, на която написа издайнически  " вила Батинков ни посреща още веднъж и тази година “. Това породи незабавно слуховете, че семейството си е купила парцел на екзотичното място, което не е учудващо, имайки поради обстоятелството, че това не е първата им екскурзия до тази далечна точка. Те са ходили там най-малко още пет пъти.

На Малдивите Антония, обичаният й мъж Ивайло и двете им деца съумяха да си създадат и коледна фотосесия, която разгласиха в обществените мрежи, всред фрагментите от прелестните пейзажи. Прави усещане също, че фамилията сортира усърдно всеки аутфит като на доста от фотосите им всички са в плажни дрехи в един и същи принт, което допуска, че това е другата им фикс идея.

Преди месеци скандалната Мис България се беше зарекла да не демонстрира нищо от първокласния си метод на живот. Затова дълго време профилът й в Инстаграм стоеше без всевъзможни новости към хубавицата. Това даже породи слуховете, че Мис България се е разделила с мъжа си.

Едва тръгнали клюките, тя незабавно задейства своята активност в обществените мрежи, показвайки, че в действителност продължава да е фамилна жена, която се радва на съгласие с мъжа си, заобиколени от двете им деца, написа " Галерия “.

Въпреки че не е единствената родна звезда, която показва пътешествията си по целия свят, Антония е като магнит за рецензии по отношение на тази си фикс идея за изява. Обикновено от пътешестване тя разгласява в профила си най-малко десетина фотоси, а доста от тях са сходни с другите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР