Мис България 2002“ даде и безценен съвет на всички жени,

...
Мис България 2002“ даде и безценен съвет на всички жени,
Коментари Харесай

Честито! Една От Най-Красивите Българки Роди Близнаци!

„ Мис България 2002 “ даде и скъп съвет на всички дами, които имат проблем със забременяването. „ “Не се тормозете! Не слушайте никого и не позволявайте мнението на хората, по кое време би трябвало да имате бебе, да ви стресира! Всичко ще се случи в точния миг! “, написа Бургазлиева, с цел да окуражи всички дами, искащи да станата майки.

Ето, че най-голямата фантазия на Теодора към този момент е реалност и тя държи в ръцете си своите близнаци. Тя показа хубавата вест, че със брачна половинка й са станали родители единствено преди няколко часа още веднъж в обществената мрежа Инстаграм. „ Емма и Райан Иванов са тук – подготвени за рок! “, написа щастливата майка към кадър край басейна с двете колички. Теди благодари на целия екип, който се е грижил за нея и за появяването на малчуганите на бял свят.

„ Целият ми свят се разтопи, когато за първи път погледнах в очите на децата ми и ги взех в ръцете си… Колко трогателен може да бъде животът? Ние сме в действителност благословени и признателни за тези чудеса “, написа още Бургазлиева към фрагмента.

Много честитки и благи пожелания получиха щастливите родители от техните другари в обществената мрежа.

Щастливият баща също показа фотография със своите наследници. „ Добре пристигнали на този свят, Райан и Емма! Глупаво е да пробвам да напиша нещо друго, тъй като няма думи, които да могат да опишат любовта, която изпитваме към вас! Нека тези две прелестни пътувания стартират! “, написа той.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР