Мис Баба Дони Василева отпразнува развода си на почивка в

...
Мис Баба Дони Василева отпразнува развода си на почивка в
Коментари Харесай

Мис Баба празнува развод в Доминикана

Мис Баба Дони Василева отпразнува развода си на отмора в Доминиканската република, видя първи Hotnews.bg . Пътуването до екзотичната дестинация e подарък от щерка й по случай 50-ия рожден ден на някогашната брачна половинка на екскмета на Стрелча. По бързата процедура, без финансови искания или пък делба на имущество, завърши разводът сред Дони, която към този момент е Василева и Стойно Чачов.

Както е известно, за столичния елит годината стартира с всеизвестен скандал, откакто носителката на две трофеи от състезания - "Мисис Баба 2015 " и "Мисис Баба Вселена 2016 " уличи брачна половинка си в серия от изневери. Молбата си за анулиране на петгодишния си брак бизнесдамата е подала в последните работни дни на предходната година. Мисис Баба напълно инцидентно научи, че мъжът й кръшка с колежки от кметството на Стрелча. Дони изля в обществените мрежи гнева си и разочарованието от двойнствения живот, който зад тила й Чачов е водил.

Лъганата брачна половинка разгласява и чатовете на погрешния си мъж, като се оказа, че дамите от тях са се познавали с нея и нееднократно са стояли дружно до някогашния кмет по време на обществените му изяви. След разкритията в началото Чачов не поискал да се развежда с жена си и се надявал да реши казуса с диалог с нея. Мамената брачна половинка обаче бе безапелационна в желанието си да приключи брачния си съюз с прелюбодееца
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР