Мирто Узуни от испанския Кордоба ще бъде на върха на

...
Мирто Узуни от испанския Кордоба ще бъде на върха на
Коментари Харесай

Албания ще си прави експерименти срещу България

Мирто Узуни от испанския Кордоба ще бъде на върха на офанзивата на албанския народен тим против България на следващия ден. Иван Балиу и Кязим Лачи също ще бъдат титуляри в другарската среща. Тримата не бяха употребявани от бразилския селекционер Силвиньо в мача с Чехия на 12-и октомври, само че против българите ще получат своя късмет, разясниха пред Българска телеграфна агенция албански публицисти.

С тези три промени се оказва, че спрямо успеха над чехите с 3:0 треньорът на домакините ще смени 6 от 11-те титуляри.

Мирто Узуни играе като ляво крило или по-рядко като централен нападател, какъвто ще бъде в утрешния дуел.

Своя мач номер 10 ще запише Иван Балиу от Райо Валекано на десния бек. 31-годишният бранител е твърда запаса при Силвиньо на рекордьора по брой мачове от настоящите футболисти и звезда на Лацио Елсейд Хисай. Казим Лачи от Спарта (Прага) пък ще застане в средата на терена.

Енеа Михай, който се завърна в националния тим след мача с Полша във Варшава, също се чака да стартира като титуляр. Този път Михай ще играе с Арлинд Айети в отбрана, до момента в който треньорът Силвиньо още веднъж ще сложи Марио Мита отляво. Халфовата линия ще бъде завършена от Казим Лачи и Кристиян Аслани от Интер (Милано), а Недим Байрами от италианския Сасуоло ще стартира пред тях.

Лявото крило ще бъде поверено на Ернест Мучи, който ще играе шести мач с националния тим. От другата страна ще стартира с Ясир Асани, а на върха на офанзивата се чака Мирто Узуни. Томас Стракоша ще застане на вратата вместо капитана Етрит Бериша.
 От БПФЛ пожелаха оставката на Кръстаич, бил цялостна подигравка
От БПФЛ пожелаха оставката на Кръстаич, бил цялостна подигравка

Атанас Караиванов с ядосан коментар по адрес на сърбина
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР