Мирослав Костадинов, когото в момента наблюдаваме като жуви в Гласът

...
Мирослав Костадинов, когото в момента наблюдаваме като жуви в Гласът
Коментари Харесай

Тотално пропаднал! Миро се „самоубива”, защото бракът му се срина

Мирослав Костадинов, който сега следим като жуви в „ Гласът на България ”, още веднъж потегли надолу в персонален проект. Блондинът не е благополучен и това е видно.

Миро отново е протегнал ръка към чашката, тъй като не е благополучен. Това се приказва интензивно в светските среди. Самият артист почнал да се държи по-агресивно, както правел в годините, в които пиеше.

Цели 4 години Каризмата не близваше алкохол, само че явно прочувственото му положение се е влошило до такава степен, че волята му още веднъж се е прекършила. Причината по всяка вероятнст е проваленият му брак.

С Елица към момента са сякаш дружно, само че нищо от това, което Миро си мислеше, не се сбъдна след сватбата. Двамата не престават не просто да не живеят дружно, а да живеят в разнообразни страни. Докато той е в България, тя върти ресторант в Англия.

Освен това двойката по този начин и не се снабди с деца. Вече са на по 47 година и като че ли е късно за правоприемник. Няма по какъв начин в едно семейство да не окаже отрицателно въздействие сходно нещо.

Всички тези несгоди в персонален проект не може да не повлияят зле на Миро. Той прочувствено се е сринал и е протегнал ръка още веднъж към чашката.

Припомняме, че преди към 15 години стартира пристрастяването на артиста към алкохола. Той постави доста старания, с цел да се освободи от тази взаимозависимост, само че тя още веднъж го застигна.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Тагове: Миро
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР