Мирослав Кирчев се класира за полуфиналите на 1000 метра едноместен

...
Мирослав Кирчев се класира за полуфиналите на 1000 метра едноместен
Коментари Харесай

Трима българи се класираха за полуфиналите на Европейското първенство по кану-каяк в Мюнхен

Мирослав Кирчев се класира за полуфиналите на 1000 метра едноместен каяк на Европейското състезание по кану-каяк в Мюнхен (Германия).

Кирчев приключи четвърти в първа серия с време 3:37.626 минути. Само първият Балинт Копач (Унгария) се класира непосредствено за финала. Полуфиналите в дисциплината ще се проведат на следващия ден заран.

При дамите на 1000 метра едноместен каяк националката Александра Михалашвили също доближи до полуфиналите, давайки четвърто време в своята серия. Михалашвили приключи за 4:05.518 минути и в петък ще опита да стигне до финалите.

Още един българин се класира за полуфиналите от утринната сесия в кану-каяка в Мюнхен. Ангел Кодинов приключи седми в първа серия на 1000 метра едноместно кану. С време 4:21.167 минути той остана финален в серията, само че откри място измежду полуфиналистите в утрешния старт.

По-късно през днешния ден Кодинов ще взе участие и в сериите на 500 метра едноместно кану, Александра Михалашвили ще се състезава и на 500 метра едноместен каяк при дамите, а двойката каяк на България - Мирослав Кирчев и Свилен Йорданов чака старта на 500 метра.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР