Мирослав Бърняшев, който стана известен с псевдонима си Русев, е

...
Мирослав Бърняшев, който стана известен с псевдонима си Русев, е
Коментари Харесай

Разделил ли се е със съпругата си Мирослав Бърняшев

Мирослав Бърняшев, който стана прочут с псевдонима си Русев, е освен най-хубавият български кечист, само че и измежду най-популярните българи в Съединени американски щати.
 Мирослав Бърняшев, бабата на кечиста и прибирането му в България
Защо Миро се прибира в България

Кечистът е на родна земя

Благодарение на забележителната си кариера както в WWE, по този начин и в AEW, Миро, както се подвизава сега, продължава да побеждава на кръга.

Оказва се обаче, че в персонален проект не всичко върви добре за Бърняшев. Таблоидът TMZ твърди, че Мирослав Бърняшев и брачната половинка му Си Джей Пери са се разделили и този път не става дума за сюжет от кеча, тъй като през годините сме виждали много такива.

От TMZ Sports настояват, че двамата са се разделили още в края на предходната година след над седем години брак. Таблоидът даже се е свързал с Пери, която е удостоверила раздялата.

" Миро и аз взехме тежкото решение да се разделим след доста чудесни години дружно. Решихме да продължим напред като другари и надявам се като екранни персонажи в бъдеще ", споделя Си Джей Пери.
 Си Джей Пери и секси предизвикателната рокля на брачната половинка на Мирослав Бърняшев
Секси предизвикателният тоалет на брачната половинка на Мирослав Бърняшев

Си Джей Пери знае по какъв начин да предизвика

Източници на TMZ настояват, че до раздялата не се е стигнало поради невярност или скандал, а просто с години двамата са се отчуждили един от различен. За момента обаче двамата не са подали документи за бракоразвод.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР