Мироопазващите сили на ООН в Ливан заявиха, че израелският огън

...
Мироопазващите сили на ООН в Ливан заявиха, че израелският огън
Коментари Харесай

Мироопазващите сили на ООН в Ливан съобщиха, че патрулът е ударен от израелски огън

Мироопазващите сили на Организация на обединените нации в Ливан обявиха, че израелският огън е блъснал един от техните патрули в южната част на страната, макар примирието сред Израел и Хамас, до огромна степен успокояващо Ливан-Израел граница.

„ Около 12:00 ч. патрул на UNIFIL беше ударен от [израелската армия] пукотевица ” в покрайнините на Айтарун, се споделя в изказване на Временните сили на Организация на обединените нации в Ливан в събота.

„ Няма ранени миротворци, само че транспортното средство е развалено “, се споделя в известието и се прибавя, че „ този случай е станал по време на интервал на релативно успокоение “ по границата сред Израел и Ливан.

Откакто израелско-палестинският спор стартира на 7 октомври, границата сред Ливан и Израел стана очевидец на засилваща се замяна на огън, основно сред Израел и шиитското придвижване Хизбула, само че също и палестински групи, което поражда опасения от по-широк пожар.

>

Обхватът на граничните боеве последователно нараства през седмиците, само че към момента не се е трансформирал в тотална война. О...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР