Миро обяви турне “Best of в страната, което събира големите

...
Миро обяви турне “Best of в страната, което събира големите
Коментари Харесай

Миро обяви турне, минава и през Варна

Миро разгласи турне “Best of ” в страната, което събира огромните му шлагери от последните 23 години.

Концертите ще бъдат в шест града и стартират на 11 август в Созопол, следват Бургас – 2 септември, Стара Загора – 7 септември, Варна – 14 септември, Плевен – 16 септември, и София – 11 октомври, оповестиха от екипа на артиста за Moreto.net.

Публиката ще има удоволствието да чуе онлайн песни като „ Някога преди “, „ Губя надзор, когато “, „ Август е септември “, „ Убиваме с обич “, „ Гълъбо “, едни от най-известните му дуети и други Всички те ще бъдат в аранжимент и осъществяване на фънк ураганите SoulBmoll. Предстоят и изненади за почитателите, като във всеки град ще има особено присъединяване на разнообразни гост-изпълнители.

„ Вълнувам се! Благодаря на публиката за годините, в които сме дружно. Нека да честваме ”, показа Миро.
Интересна детайлност е, че началото на концертите ще бъде песента “Отначало ”, която е единственото ново парче в сборния албум на Миро – „ 46 ”, показан в края на април. През май пък ще излезе и видеото към него. За първи път ще бъдат изпълнени и няколко нови песни, които ще станат част от EP през септември.

Всички дати:

Созопол, Летен спектакъл, 11 август

Бургас, Летен спектакъл, 2 септември

Стара Загора, Летен спектакъл 7 септември

Варна, Летен спектакъл 14 септември

Плевен, Летен спектакъл 16 септември

София, зала 1 на НДК, 11 октомври

Миро е Мирослав Костадинов - създател, продуцент и реализатор на над 23 достигнали номер 1 песни в България.

През годините той е притежател на редица награди в страната и чужбина. В другите ранглисти на БГ радио Миро участва с доминантен брой песни самичък и като част от групата, в която беше. И тази година той е с пет номинации – за БГ ария, БГ текст, БГ реализатор, БГ композиция, БГ видеоклип. Дуетната му ария с Алма „ Повече “ е най-излъчваната българска ария за 2022 в радио и ТВ ефира.

През 2009 е отличен с премия и статуетка за “Губя надзор когато “ на MAD Video Music Awards’09 в Атина. А през 2010-та песента става „ Хит на десетилетието “, определена от слушателите на „ Дарик радио “.

Участвал е в „ Златният Орфей ” през 1995 година (с презимето си Димов) и е един от спечелилите в същата година.

Миро е единственият все още български актьор, приет за реализатор на годината в поп и поп-фолк музиката, освен това в една година - Годишни музикални награди на БГ радио и на „ Планета ” ТВ.

SoulBmoll са Момчил Косев (китари, вокали и аранжименти), Александър Васев (клавири), Виктор Викторов, Радо Казасов (ритъм секция), Емилио Мархолев (бас китара), Христо Нейчев (китара), Мартин Бодуров (тромпет, хорн), Иван Йорданов (саксофон, флейта). Вокали са Славина Калканджиева, Меглена Русева, Божана Спасова.

Билети за турнето на Миро „ Best of “:
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР