Миро обяви, че никак не обича песента Гълъбо, която изпълни

...
Миро обяви, че никак не обича песента Гълъбо, която изпълни
Коментари Харесай

Миро: Мразя песента Гълъбо. Няма да я изпея!

 Миро разгласи, че по никакъв начин не обича песента " Гълъбо ", която извърши при започване на 2017-а година и се трансформира в събитие в актуалната българска музика. Певецът даже декларира, че е намразил парчето и изрично отхвърля да го извършва обществено. Всъщност, на него към този момент му е неразрешено да я пее.

Преди дни поп изпълнителят имаше концерт в столичен клуб, където показа новия си албум " Мироглед ". Бившата половинка на Галя от дует " Каризма “ пя неуморно онлайн повече от 2 часа. Към края на изявата си Миро попита публиката кои песни желае да чуе. Голяма част от хората в клуба скандираха " Гълъбо ", само че артистът вместо да се направи, че не ги е чул, бе прям и призна, че няма да извърши желанието им.  " Мразя " Гълъбо ". Няма да я изпея. Тази жена направи по този начин, че да мразя парчето ", разкри поп артистът. В заведението той изпя всичките си емблематични песни, само че не и " Гълъбо ".

Припомняме, че авторката на музиката и текста на ария – Вида Пиронкова, съобщи, че е афектирана на артиста и му забрани с нотариална покана да извършва парчето. Оказа се, че тя е била лишена от авторските права върху творбата и не е получила нито стотинка за него – нито като хонорар, нито като авторски отчисления. А Миро за година и половина направи над 100 участия с помощта на шлагера, получавайки приблизително по 6000 лв. на изява, т.е. общо към 600 бона. Продуцент на парчето бе Игор Марковски.

Досега Миро не е коментирал публично нищо по въпроса за песента, само че няколко пъти е споделял, че това е една от обичаните му песни и съжалява, че не може да я извършва. Е, очевидно към този момент не му е обичана, а я ненавижда, най-малко съгласно последните му самопризнания пред аудитория, писа " Уикенд ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР