Миро най-накрая разкри защо се е събрал с Галя и

...
Миро най-накрая разкри защо се е събрал с Галя и
Коментари Харесай

Миро от "Каризма": С Галя се събрахме по неволя!

Миро най-сетне разкри за какво се е събрал с Галя и за какво двамата са основали група „ Каризма ”, видя kliuki.ws. В снощния епизод на „ Гласът на България ” той показа пред останалите членове на журито и пред феновете на шоуто по какъв начин е почнала музикалната му кариера.

Изпълнителят бе безапелационен, че не е желал да прави този дует, само че това е бил единственият му късмет да изкара пари и да си заплати наема.

Миро описа, че никой в фамилията му не се е занимавал с музика. Майка му е била счетоводител, татко му – строител. А това, че изпълнителят има гений забелязали неговите детски учители по музика. Те предиздвикали родителите на Миро да го запишат на пиано. Родителите на Миро му купили пиано, което изплащали дълго време, поради ниските си заплати.

Така той стартира своята музикална кариера, пеейки в църковния хор, а по-късно и по доста музикални фестивали.

„ След това направих един дует с едно момиче, тъй като нямах пари да издам първия си независим албум. Момичето се споделяше Галя ”, спомня си Миро за основаването на „ Каризма ”. „ Ние се събрахме непредпазливо ”, разкрива още той.

След седем години Миро и Галя поставят завършек на общата си музикална кариера и се разделят „ като другари ”, твърди изпълнителят.

„ Това е най-ценното, което можем да си подарим един на различен в живота си – да сме другари ”, сподели още изпълнителят за разпадането на дуета с Галя, припомняйки си началото на своята музикална кариера.

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР