Миро Дзвера броди със скъкан анцунг във Виена Мария и

...
Миро Дзвера броди със скъкан анцунг във Виена Мария и
Коментари Харесай

Той е милионер, гаджето му е фолкпевица, но в Европа е като истински Бай Ганьо

Миро Дзвера броди със скъкан анцунг във Виена

Мария и нейния трети брачен партньор лъснаха на фотоси от Виена. След като се сдобриха Миро Дзвера глези певицата съвсем като кралица. След Монте Карло двамата се озоваха в Австрийската столица като се срещнаха с най-известните културни забележителности, а след това се разходиха с разкош файтон из центъра.Само дето почитателите на певицата видяха странна детайлност от облеклото на нейния брачен партньор.

Мирослав Соколов сякаш е паралия и се облича единствено с маркови облекла. Но този път се качи а каляската със разкъсан на коляното спортен екип.Възмутени феновете на Отварачката я засипаха с насмешки и споделят, че брачна половинка й наподобява на някой бедняк с тази дупка на коляното. Напомня им на емблематичния облик на Алеко Константинов „ Бай Ганьо ”, които очевидно е настоящ и през днешния ден и не стопират с гаврите: ”Марче.защо му е разкъсан спортния екип на мъжа ти, вземи му купи нов. ”, „ Този мъж не ти отива, и него ли разори да върви като някой фермер в каруца ”, заяждат се с певицата почитатели.

На Мария и Мирослав въобще не им пука от подигравките в обществената мрежа. Певицата се скопосва до него като пет пари в торбичка, а бабаита я е гушнал любовно. Все едно цяла Виена им принадлежи.

Източник: Фейсбук
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР