Миро Братоев вече е вицепрезидент на комисията по правилата и

...
Миро Братоев вече е вицепрезидент на комисията по правилата и
Коментари Харесай

Нов престижент пост в ATP за Миро Братоев

Миро Братоев към този момент е вицепрезидент на комисията по разпоредбите и надпреварите и е член на изпълнителния комитет на Асоциацията на професионалните тенисисти ATP.
 Радим Зондра ще лежи 11 години за нападението против Петра Квитова
Радим Зондра ще лежи 11 години за нападението против Петра Квитова

Решението е дефинитивно и не предстои на обжалване

За Братоев това е следващата крачка нагоре в управлението на международния мъжки тенис. Той беше тур управител, а след това стана и супервайзър. Като подобен той ръководеше Sofia Open в столичната зала " Арена Армеец " в последните две години. През този сезон българският шампионат ще се състои в края на септември.

Кариерата на Братоев стартира като арбитър на стол. Рефер на шампионати беше и неговият татко Любомир Братоев.

Начело на ATP неотдавна е италианецът Андреа Гауденци, някогашен тенисист, който е бил сътрудник на двойки на Орлин Станойчев и е играл край на " Чалънджър " против Милен Велев.

Както е известно, за нов мандат в съвета на шефовете на Международната федерация по тенис беше определен Стефан Цветков, началник на българския тенис. Конгресът на международната централа (ИТФ) беше на 27 септември предходната година в португалската столица Лисабон.

В органите на интернационалната федерация има и други българи. Катерина Генова, която работеше извънредно сполучливо в управата на БФТ, е член на комитета за плажен тенис. Капитанът ни за купа " Дейвис " (и рекордьор на България по участия и общо победи в турнира) Тодор Енев е в комисията на треньорите на ITF.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР