Мирно шествие в подкрепа на Украйна и против войната ще

...
Мирно шествие в подкрепа на Украйна и против войната ще
Коментари Харесай

Мирно шествие в подкрепа на Украйна ще се проведе утре във Варна

Мирно шествие в поддръжка на Украйна и срещу войната ще се организира тази събота (26 март) във Варна, напомня Moreto.net.

Гражданите ще се съберат пред постройката на Общината в 14:00 ч., след което шествието ще премине по пешеходната зона около Севастопол и ще стигне до Операта.

" Включете се, поканете другари и семейство, нарисувайте плакати, вземете флагове - украински, български, на Европейски Съюз, а и музикални принадлежности, с цел да ни видят и чуят! ", приканват уредниците.

И допълват: " Време е и България да излезе на огромно шествие в поддръжка на суверенна Украйна! Само на няколкостотин километра от нас един народ се бие за своята независимост и за бъдещето на Европа с цената на големи почтени жертви и опустошения. Този народ съумя да изненада целия свят с достолепието, смелостта и издръжливостта си. "

" Време е да се заявим, че сме тук, че сме в Европейски Съюз и НАТО, че сме създали към този момент цивилизационния си избор и заставаме зад него.

Нека и ние да излезем, да създадем един ослепителен, въпреки и алегоричен жест към народа на Украйна. Заедно с Украйна ", пишат още те.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР