Мирната конференция за Сирия в Русия започна с проблеми, след

...
Мирната конференция за Сирия в Русия започна с проблеми, след
Коментари Харесай

Циркове на мирната конференция за Сирия в Русия, Лавров апострофиран

Мирната конференция за Сирия в Русия стартира с проблеми , откакто някои от делегатите, противопоставящи се на сирийския президент Башар ал Асад, са отказали да изоставен летището при идването си, а съветският външен министър е бил апострофиран, оповестява " Гардиън ".

Русия е хазаин на Сирийския конгрес за народен разговор в черноморския курорт Сочи с вярата, че това ще докара до договаряния за правенето на нова конституция за Сирия след продължаващата от съвсем 7 години война.

Но в удар за Москва , която е корав съдружник на сирийския президент и се показва като кротичък медиатор в Близкия изток, събитието беше бойкотирано от управлението на опозицията в Сирия.

 Съединени американски щати държат Русия виновна за химическите оръжия в Сирия
Съединени американски щати държат Русия виновна за химическите оръжия в Сирия

Защото са съдружник на Сирия

Страни като Съединени американски щати, Англия и Франция не са показани на договарянията в Сочи, тъй като акцентират, че сирийското държавно управление отхвърля да взаимодейства по подобаващ метод с опозицията.

Тези страни поддържат обособен кротичък развой с посредничеството на Организация на обединените нации, който до този миг не съумя да придвижи спора по-близо до неговия край. Последният кръг от договаряния се състоя във Виена през предходната седмица.

Сергей Лавров, съветският външен министър, оказа помощ за откриването на конференцията през днешния ден, прочитайки изказване от съветския президент Владимир Путин, в което се показва, че били узрели изискванията Сирия да затвори " трагична страница " в историята си .

 Стратегията на Съединени американски щати в Сирия се стреми да раздели страната, разгласи Русия
Стратегията на Съединени американски щати в Сирия се стреми да раздели страната, разгласи Русия

Критикува ги, че желаят свалянето на Асад от власт

Ала някои от делегатите са се изправили и са почнали да го апострофират, обвинявайки Москва, че избива цивилни в Сирия с въздушни удари.

Инцидентът беше излъчен директно по съветската държавна телевизия, като двама охранители бяха показани да се доближават към един мъж в публиката, сочейки му, че би трябвало да си седне на мястото.

Други са се провикнали в поддръжка на Русия . Лавров споделил на делегатите да го оставят да завърши изявлението си.

Една група делегати, която е включвала членове на въоръжената съпротива, които са пристигнали в Русия с полет от Турция, са отказали да изоставен летището в Сочи, до момента в който не бъдат отстранени знамената и гербовете на сирийското държавно управление .

 Въздушни удари избиха повече от 30 души в сирийския Идлиб
Въздушни удари избиха повече от 30 души в сирийския Идлиб

Ударена е в това число болница

Ахмад ал Бури, който е взел присъединяване в мирните договаряния за Сирия в Казахстан, съобщи: " Ще се върнем в Турция. Каквото и да се случи, няма да влезем в Сочи . Ние информирахме Русия за нашите условия, че би трябвало да отстранен всички лога и флагове, представляващи сирийското държавно управление. "

Мохамед Аднан, публицист и член на сирийската съпротива, основана в Турция, уточни, че имало към 70 души в групата на летището и чакат аероплан, който да ги откара назад в Анкара.

Артьом Кожин, почитан посланик от съветското външно министерство, означи, че започването на конгреса е било забавено, тъй като уредниците са чакали да дойдат делегати и наблюдаващи.

Лавров е разговарял по телефона два пъти с турския си сътрудник, като му било казано, че казусът ще бъде позволен, означи Кожин.

Руските управляващи се оплакаха от опитите за саботиране на конференцията, която в началото беше планувана да протече в два дни, само че беше редуцирана до един ден в последния миг.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР