Мириам Белт заминала на почивка в Тайланд, но срещнала смъртта

...
Мириам Белт заминала на почивка в Тайланд, но срещнала смъртта
Коментари Харесай

Млада германка е брутално изнасилена, пребита и убита на почивка в Тайланд

Мириам Белт отпътувала на отмора в Тайланд, само че срещнала гибелта си там, написа Thai PBS world.

26-годишната германка e пътувала сама до там. Тялото й е открито обезобразено от инцидентен минувач до исторически паметник. Насилникът ѝ покрил с листа натрупа ѝ и го хвърлил в междина сред два камъка по пътя.

Момичето било със съществени рани по лицето и главата, брутално изнасилено, пребито и убито от 24-годишния тайландец Ронакорн Ромруен.

В интернет изплуваха записи от охранителни камери, на които се виждат страховити фрагменти от последните мигове живот на Мириам. Те разкриват по какъв начин тя се изкачва по каменни стълби без да подозира, че е следвана от човек, който ще я убие по-късно.

Младата жена първо прекарвала отпуската си наоколо до град Патая и по-късно е отпътувала с лодка до Кох Сичанг. Там си наела колело и се натъкнала на локален, който почнал да я преследва. Той желал да прави секс с Мириам, само че тя го отблъснала. Ронакорн траял да я преследва и най-после съумял да я изнасили на отдалечено място в гората. От боязън, че Мириам ще отиде в полицията, взел камък и я блъснал няколко пъти по главата, с цел да я спре. След това заровил обезобразения мъртвец на отдалечено място в гората.

Сутринта оттова минал различен локален мъж, който забелязал безжизненото тяло.

Полицията съумяла да открие килъра и го арестувала. Той се признал за отговорен и разказал всичко за отвратителното закононарушение.

От полицията прибавят, че обвиненият, като е видял жертвата да кара велосипед сама, се е опитал да беседва с нея, само че тя се е пробвала да избяга, когато той я е нападнал.

Заподозреният твърди, че е умъртвил жертвата от боязън, че може да го рапортува на полицията, и е изхвърлил нейното тяло.

Жителите на Кох Сичанг са доста гневни на килъра, отбелязвайки, че случаят може да съсипе туристическия бизнес на известния остров, за който мечтаят мнозина.

Според DailyMail единствено сред 2016 и 2018 година в Тайланд са починали 60 английски жители, а гибелта им настъпила при съмнителни условия.

Независимо, че управляващите постоянно предизвестяват за заплахите в тази страна, Тайланд продължава да е обичано място за туристите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР