Мирен митиниг ще се проведе в събота на пътя Девин

...
Мирен митиниг ще се проведе в събота на пътя Девин
Коментари Харесай

Петков: Не сме загубили и ден с пътя до Триград, имаше процедури

Мирен митиниг ще се организира в събота на пътя Девин - Кричим, обявиха от съдружие „ Бъдеще за Триград “, представени от БНР.

Основният път няма да бъде затварян. Остават настояванията на хората за неотложно започване на незабавния ремонт и приключването му до края на март.

Триградци упорстват обходният път през горска околност да е подготвен, с цел да имат опция да минават през него, до момента в който завърши ремонтът на главния път за селото. Остава в действие и настояването им за повсеместен ремонт на пътя от Тешел до Кестен с подписка, която е импортирана в Министерския съвет и Министерство на районното развиване и благоустройството.

Министър-председателят Кирил Петков заяви през вчерашния ден, че ще бъдат отделени средства за градежа на пътя до Триград:

" В четвъртък е съвещанието, в което ще бъдат дадени средствата за построяването на пътя. Имаше развой на планиране, вървеше процесът за избиране през публичните поръчки на изпълнителя и в този момент ще има и средства, тъй че желая да уведомя тези хора, които нямаха достъп по верен метод, че това ще бъде поправено в най-бърз период и че не сме изгубили и ден ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР