Мирела от последния сезон на Игри на волята“ готви полугола

...
Мирела от последния сезон на Игри на волята“ готви полугола
Коментари Харесай

Мирела от „Игри на волята“ готви по зърна в „Черешката на тортата“

Мирела от последния сезон на „ Игри на волята “ готви полугола в „ Черешката на тортата “, видяха наблюдателни фенове. Сексапилната варненка с изваяно тяло провокира възмущение на родители, че в 20 часа в народен ефир деца могат да видят елементи от женски гърди.

Зърната на Мирела безусловно са набивани в очите на феновете на няколко пъти. Първоначално синеоката хубавица се появи с прилепващ потник, без да носи сутиен. Впоследствие посреща гостите си по транспарантна рокля с огромни дупки, през които издайнически се подават зърната й. В един миг Мирела взема решение да си направи селфи с другите участници от предаването, като се приближава до камерата и голотиите й стават притежание на цяла България.

„ Е би трябвало ли да се да се облечеш по този начин за вечеря в кулинарно предаване?! Все едно бяхме на зърнена диета!, „ А за какво й позволявате да е по зърна в народен ефир? “, „ Ще ме простите, но това момиче наподобява като неизмито. За рибарските мрежи даже не желая да загатвам “, са част от мненията на възмутените фенове.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР