Мирела от Игри на волята се превърна в една от

...
Мирела от Игри на волята се превърна в една от
Коментари Харесай

Красива и желана: Мъжете, с които свързват Мирела от "Игри на волята"

Мирела от " Игри на волята " се трансформира в една от най-желаните мацки в четвърти сезон на приключенското шоу. Красавицата съобщи пред Vbox7, че сега няма другар до себе си, само че в нета има много клюки за мъжете, чиято компания инфлуенсърката е предпочела. Ето и с кои мъже свързват Мирела:

Лефтеров

За него е известно, тъй като двамата имаха връзка преди влизането им в Игрите. Двамата са си споделили, че ще се поддържат и обичат и в риалити предаването, само че нещата се трансформираха, откакто в връзките им се намеси трети човек.

Виж още: Еротичната моделка от Варна, която бе обрана, само че през днешния ден отново демонстрира разкош и пари

Валери 

Мирела и Валери по този начин и не разясниха връзките си с детайлности, само че се носят клюки, че посред им е имало буйна любовна случка. Пред Vbox7 те споделиха, че са единствено и само другари, само че консуматори се съмняват, че споделят истината и считат, че преди месеци двамата са били гаджета.

Виж още: Равносметка след първото дете: Бояна Генова качи видео от раждането си в интернет 

Генчо

Едно видео, което предизвика подозрения, че сред Мирела и Генчо има романс. Истината е, че въпросното клипче, на което Мирела танцува в компанията на Илиян и нейни приятелки, а Генчо е в средата, е изцяло почтено. Генчо си има другарка, с която се обичат.

Жорката

Георги и Фейгин са публично двойка, само че Мирела направи опит да се намеси в тези взаимоотношения. Поне по този начин изглеждаше, откакто мацката постна фотография, на която изглеждаше много близка с Георги. Фейгин реагира пред Vbox7 и съобщи, че въобще не е харесала държанието на танцьорката, а Мирела отвърна, че няма нищо посред им, а двете са изгладили връзките си.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР