Мирела може и да е аут от Игри на волята,

...
Мирела може и да е аут от Игри на волята,
Коментари Харесай

Ето къде стават чудесата: Директно от спалнята на Мирела

Мирела може и да е навън от " Игри на волята ", само че славата ѝ занапред стартира да набира мощ. Риалити звездата получава куп предложения всеки ден за фотоси, изявленията и платени изявления, само че неотдавна показа, че едвам смогва към този момент.

Танцьорката разкри също, че сега е свободна и изцяло подготвена за нова връзка, а нещо ни подсказва, че и персоналните ѝ известия в Instagram са претъпкани с оферти от обожатели.

Виж още: Настъпи ли краят? Кендъл Дженър и Девин Букър се разделят 

Ясно е, че има много мераклии, които желаят да се наместят в сърцето и леглото на Мирела, само че малко на брой ще имат този късмет. Междувременно инфлуенсърката показа кадър от спалнята си в апаратамента, в който живее, само че да си признаем... не чакахме да е толкоз разбъркано. 

Виж още: Имат пари, угаждат си! Новият на Златка я глези на първокласно, почивките продължават 

 Instagram

Е, явно Мирела не разполага с време да си подрежда спалнята, само че това е разбираемо. Все отново не всеки смогва да семейства, когато има толкоз претрупан график. 

Иначе Мирела неотдавна опразнува рожден ден, само че точно на празника си призна, че към този момент не беседва с Лефтеров. Танцьорката отговори на някои въпроси, свързани с присъединяване ѝ в " Игри на волята ", а с тях последваха и такива за връзките ѝ с Лефтеров. Припомняме ви, че точно той беше упрекван, както от хората от племето си, по този начин и от феновете, че не е защитил Мирела и точно тя си потегли след онази капитанска борба, на която заместваше Джаферович.

  " В момента сме в никакви връзки. Не си споделяме въобще, даже когато сме в обща компания ", разкри Мирела, а в това надушваме много неуместни моменти.

Виж още: Това вършат съумелите дами! 5 урока за всяка дама от Ралица от " Игри на волята "

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР