Мирела Илиева може и да не успя да се добере

...
Мирела Илиева може и да не успя да се добере
Коментари Харесай

Секси почивката на Мирела от Игри на волята в Тайланд

Мирела Илиева може и да не съумя да се добере до финала на последното издание на " Игри на волята ", само че несъмнено завоюва благосклонностите на феновете.

Освен това тя доби и още по-голяма известност в обществените мрежи. Именно там Мирела споделя фотоси от своите прекарвания и от последните ѝ постове разбираме, че е посетила една от мечтаните си дестинации - Пукет, Тайланд.

От фотосите разбираме, че Мирела е в компанията на другари и точно това е мястото, което е желала да посети най-вече. " Спокойствие и хубост на всички места. Не мога да ви опиша какъв брой прелестно се усещам ", добавя тя.

Въобще не сме сюрпризирани от изказванието ѝ, че от самото начало на всички места са ходили с бански, тъй като просто там е в действителност топло и времето го разрешава. 

" Красота и успокоение накъдето и да се обърнеш. Това е този остров. Няма напрежение, няма стрес. Има природа и безгрижни, свободни и доброжелателни хора. Диви плажове, вкусна храна... просто е прелестно. "

Колко е прелестно разбираме от споделените фотоси, както и какъв брой секси е Мирела. В един от последните си постове написа, че е признателна, че е имала опцията да посети Пукет.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР