Мирела Демирева не успя да намери място във финала на

...
Мирела Демирева не успя да намери място във финала на
Коментари Харесай

Мирела Демирева пред БНТ: Горда съм с кариерата си, животът продължава

Мирела Демирева не съумя да откри място във финала на скок височина на Олимпийските игри в Париж.

Демирева отпадна в квалификациите. 34-годишната атлетка не се оправи с квалификационната норма от 1.97 м. и по този начин не съумя да се класира за трети следващ край на олимпийски игри.

" Дойдох с други стремежи, желаех да покажа на света най-хубавите си скокове. Знаете какъв брой обичам високия скок. Не желаех да се отхвърлям поради травма. Благодарна съм за всичко, което беше на пътя ми. Да, не съм на край на Олимпиада ", показа Мирела Демирева.

Българката е сребърна медалистка от Рио де Жанейро 2016, а в Токио 2020 също беше финалистка и приключи 12-та.

" Олимпиадата е повода да не преставам да упражнявам, да скачам. Много желаех да съм тук, чувството е ужасно. Това е един огромен празник ", показа прочувствена Мирела Демирева пред камерата на Българска национална телевизия в Париж.

" Опитах, дадох всичко от себе си. Знам по какъв начин стигнах до тук. Пътят беше страховит, доста го обичам. Няма да си привеждам главата. Време ми е за семейство, горда съм с кариерата си, срещнах страхотни хора ", съобщи още атлетката, която па-рано беше оповестила, че ще приключи кариерата си след Игрите в Париж.

Вижте целия диалог във видеото!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР