Мирът в Украйна ще настъпи тогава, когато Русия постигне целите

...
Мирът в Украйна ще настъпи тогава, когато Русия постигне целите
Коментари Харесай

Военнопрестъпник № 1: Мир в Украйна няма да има преди да постигнем целите на своята "специална военна операция"

Мирът в Украйна ще настъпи тогава, когато Русия реализира задачите на своята " специфична военна интервенция ", които остават неизменими. Това сподели през днешния ден съветският деспот и военнопрестъпник Владимир Путин по време на годишната си конференция.
 
" Мирът ще настъпи тогава, когато реализираме задачите си. Те не се трансформират. Напомням защо сме говорили - за денацификация и демилитаризация на Украйна, за неутралния ѝ статут ", сподели съветският водач в отговор на журналистически въпрос. Употребяваното от Москва разбиране " денацификация " се отнася до изказванията на Русия, че украинското държавно управление е мощно повлияно от радикални националистически и неонацистки групи. Това изказване е осмивано от Украйна и Запада, показва Ройтерс.
 
" Съществуването на Русия без суверенитет е невероятно, а основното е той да бъде укрепен ", добави Путин. Руският президент означи, че суверенитетът е доста необятно разбиране.
 
" Укрепването на външния суверенитет значи подсилване на защитата на страната и на сигурността по границите ѝ. Това е и подсилване на публичния суверенитет. Имам поради безусловното гарантиране на правата и свободите на жителите, развиването на политическата ни система, на парламентаризма. И най-сетне това е гарантирането на сигурността в сферите на стопанската система и технологиите ", сподели той.
 
Путин съобщи, че съветската стопанска система е задоволително постоянна, с цел да " върви напред " макар икономическите наказания, войната в Украйна и борбата със Запада, съобщи Франс прес. По думите му, запитан за устойчивостта на стопанската система на глобите, страната му разполага с " задоволителен запас " с помощта на " мощната консолидация на съветското общество ", " стабилността на финансовата и икономическата система на страната " и " възходящия боен капацитет " на Москва.
 
" Днес Украйна съвсем нищо не създава. Опитват се да запазят нещо, само че съвсем нищо не създават. Всичко внасят, извинете ме за израза, на облага. Но тази облага все в миналото може и да свърши. И по всички проличава, че към този момент завършва ", сподели Путин. Безработицата в Русия е спаднала до 2,9 % - невиждана стойност в историята на страната, а това е доста добър индикатор за положението на стопанската система, сподели диктаторът Путин.
 
Въпреки това той призна, че инфлацията в Русия остава висока, като се чака до края на годината да доближи 7,5-8 %, което е източник на безпокойствие измежду популацията, и даде обещание, че Централната банка ще вземе подобаващи ограничения за ограничението ѝ.
 
Военнопрестъпникът Путин съобщи още, че чака Брутният вътрешен продукт да нарасне с 3,5 % през тази година. " Това значи, че сме наваксали изоставането и сме създали огромна крачка напред ", сподели той.
 
Путин също по този начин увери, че не се възнамерява нова военна готовност в Русия след тази през есента на 2022 година " Днес тя не е нужна ", сподели той и добави, че близо 486 000 души са се записали непринудено в редиците на съветската войска, с изключение на мобилизираните предходната година 300 000 души, и " потокът от доброволци не секва ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР