Мирът в Украйна ще настъпи едва когато Русия изпълни целите

...
Мирът в Украйна ще настъпи едва когато Русия изпълни целите
Коментари Харесай

Кога ще има мир? Според Путин - когато Русия изпълни целите си в Украйна

" Мирът в Украйна ще настъпи едвам когато Русия извърши задачите си. "

Няма отклоняване от първичните цели в Украйна, а " денацификацията " остава като претекст, мотив и проект дружно с демилитаризацията и неутралния статут.

Според Путин въобще не стои въпрос РФ да се отхвърля, отклонява или размисля по задачите си, а въпросът е " Кога? " - по кое време ще настъпи мир.

Първото изречение в кавички са точните думи на президента на Русия Владимир Путин, който тази година реши да реализира така наречен " Пряка линия ", в която дава отговор на жители и медии. Миналата година такава не се състоя, а организацията на тазгодишната изява на съветския президент се изяснява с поръчката му да се кандидатира за петия си президентски мандат, изборите за които ще се проведат идната година.

Така и първият въпрос е обвързван с главната задача и цел, която Путин си слага - Най-главното е подсилване на суверенитета на Руската федерация. " За такава страна като Русия, битие без суверенитет е невероятно, изяснява Путин и добавя едвам по-късно като цели отбраната на правата и свободата на жителите, ораната на границите и развиването на парламентаризма.

Сред първите въпроси бяха и такива, свързани с икономическата обстановка в Русия, където Путин се похвали с процъфтяващата съветска стопанска система, ненадейно високите темпове на напредък и ниска безработицата.

Последваха въпроси, свързани с така наречен в Русия " специфична военна интервенция ", с който евфемизъм се покрива думата " война ". Нова готовност не се планува, увери Путин, защото няма нужда от такава.

В момента повече от 200 000 мобилизирани се намират на фронта, а към този момент към 40 000 са уволнени от работа по разнообразни аргументи. Отделно към този момент 486 хиляди души са сключили контракти за работа и служат на ползите на родината - това са цифрите, които изложи Путин.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР