Мира от Игри на волята е една от най-сърцатите мацки

...
Мира от Игри на волята е една от най-сърцатите мацки
Коментари Харесай

Вечеря в милионерския дом на Мира от "Игри на волята": Ето кои новобогаташи ѝ гостуваха

Мира от " Игри на волята " е една от най-сърцатите мацки на сезона. Красивата родопчанка показа, че външността ѝ не е единствено красива опаковка, в която няма наличие. Това си пролича от държанието ѝ в шоуто, а ние знаем, че и в живота си е такава.

Виж още: Помните ли тези (супер криндж) онлайн трендове? Duckface селфитата, Ice Bucket Challenge и още! 

Наскоро Мира отвори вратите на дома си за всички нейни почитатели, канейки Куков в пилотния си епизод на " Сладки приказки " в YouTube. Разговорът въобще обаче не предизвика интерес, а първокласната конюнктура в дома на Мирослава. Някои в нета я набедиха за милионерка, а за момента мацката не е отрекла това. 

Няма и изключително значение, тъй като това не е наша работа. Домът ѝ обаче е повече от съвременен и първокласен, а в този момент това са усетили и Алекса и Елица. Победителят в сезон 4 и половинката му бяха специфични посетители на Мира, която показа на стори моменти от вечерта им.

Виж още: А ти слушка ли тази година? Дейвид Харбър от " Stranger Things " ще бъде неприятен Дядо Коледа за празниците 

Не знаем с какво е изненадала гостите си домакинята, само че сме уверени, че е нещо вкусно. Мира е мечната половинка, само че си има мъж и въобще не се занимава със свалячите, които ѝ пишат.

Виж още: Bad hair day или нова мода? Адам сподели новата визия 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР