Мира Добрева реши да пусне свой фотос, на който е

...
Мира Добрева реши да пусне свой фотос, на който е
Коментари Харесай

Добрева втрещи с первезна снимка

Мира Добрева реши да пусне собствен фотос, на който е без грим. Но фрапантната разлика с предходните й професионални фотоси остана на назад във времето, поради едно повърхностно прехапване на устните. Това гокара до възторг всичките й другари от мъжки пол.

В обществените мрежи не стопират да се задяват с палавата Мира, на която не й отива да се държи по този провокационен метод. "Уж е сериозна жена и то на 46 години, пък гледай какъв взор вади. Държи се като разпасана Лолита ", пишат в Мрежата.

Други пък нямат нищо срещу предизвикателното поведение на водещата и даже й се заканват: "Мале по какъв начин си захапала устни, мале, мале. Полудявам ". А наподобява Мира е търсила тъкмо вниманието на мъжете, откакто от известно време има съществени проблеми с мъжа си Жоро Торнев. Според клюката, към този момент две години двамата се водят фиктивно семейство.

Мира го била хванала неведнъж в изневери, което внесло напрежение сред тях и към този момент нищо не е същото. А Мира е жена и има потребност да бъде харесвана, да получава похвали, да бъде ухажвана и да се усеща мечтана. На този стадий го намира в обществените мрежи от непознати мъже, които от време на време са вулгарни с желанията си, само че тя няма нищо срещу да се усеща плячка на загорели мераклии.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР