Мира Добрева проговори за слуховете, че са я изритали от

...
Мира Добрева проговори за слуховете, че са я изритали от
Коментари Харесай

Мира Добрева: Не съм изгонена от БНТ!

Мира Добрева проговори за слуховете, че са я изритали от БНТ
Мира Добрева проговори за слуховете, че са я изритали от Българска национална телевизия. „Не съм изгонена от БНТ“, по този начин тя разяснява „новината“, че е прокудена от държавната медия. Повод за мълвата, че обичаната водеща е навън, бе, че предаването „БНТ на 60“, спря.

И оттова заваляха слуховете за раздялата на Добрева с малкия екран. „БНТ просто спря предаването. Не знам каква е повода. Аз бях водеща по заменяне. За доста малко време бях лице на предаването“, изясни Мира, написа „България Днес“.

Въпреки че към този момент не е лице на „БНТ на 60“, тя продължава да работи по своя план в държавната телевизия – „Отблизо с Мира“. Водещата е продуцент на предаването, което е в ефира към този момент 11 години.

„Дори сега фотографирам епизод“, прецизира пред вестника Добрева. Телевизионерката е една от емблемите на Българска национална телевизия. На „Сан Стефано“ 29 е минала огромна част от живота й. „Една телевизия не би трябвало да отглежда хората.

Или пък да са да са там до дълбока напреднала възраст в дадена медия. Не съм си тръгнала от Българска национална телевизия. Не съм се и замисляла да го направя. Но в случай че някой ден ми кажат: „Трябва да се разделим!“, ще го направя. Без никакви драми“, изяснява Мира.

За новата година Добрева си пожелава да има още повече мотиви за усмивки. „Да чета повече, да пиша повече, да понижа темпото, да се изплъзна на динамичността, да оставя на каданс хубавите моменти от живота. Ей такива неща ще желая от новата година.
 Мира Добрева не е изгонена от Българска национална телевизия сн. Инстаграм
Мира Добрева не е изгонена от Българска национална телевизия сн. Инстаграм
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР