Мира Добрева и Драгомир Драганов се скараха сериозно, след като

...
Мира Добрева и Драгомир Драганов се скараха сериозно, след като
Коментари Харесай

Голямото завръщане: Мира Добрева проговори за скандала с Дра...

Мира Добрева и Драгомир Драганов се скараха съществено, откакто тв водещата му отмъкна под носа предаването " Българска национална телевизия на 60 ". Тези дни стана ясно, че Драго Чая се връща на екран и си взима предаването, което е с малко по-различно име, само че в същата стилистика. 

Мира не устоя и намерено проговори за връзките си с Драго, които толкоз време отхвърляше да назове обществено и още повече подклаждаше слуховете за тяхната омраза. 



" Кръгът на твоя ефирен живот още веднъж се завърта, друже. Обдари го със знанията си, поръсѝ го с чара си, изживей го пълноценно и в признателност за гения, с който си се родил. Ти, треперливо сърце, дано пребъдеш в делата си! Благодаря ти, че устояхме на всяка стихия, която не прекърши клоните на другарството ни. На добър час на новото-старо твое предаване “БНТ вечно ”, написа тя в обществените мрежи, като е качила и фотография с Драганов. 

Мира е посрещнала сътрудника си с посадени люти чушки, чиято символика не се наемаме да разясняваме. Факт е, че Мира не се хареса на феновете като водеща на предаването на Драго и в този момент остава да си води само нейното " Отблизо ", а Драго поема щафетата да вдигне рейтинга на своето шоу, за което дава благо и драго, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР