Мира Добрева и Бойко Кръстанов не се поглеждат след Черешката

...
Мира Добрева и Бойко Кръстанов не се поглеждат след Черешката
Коментари Харесай

Бойко Кръстанов и Мира Добрева не се поглеждат след Черешката

Мира Добрева и Бойко Кръстанов не се поглеждат след " Черешката на тортата ". Актьорът бил извънредно засегнат от манията на водещата да се акцентира като сполучлива жена и не скрил своето отношение към това. Тя пък от своя страна му се обидила до гроб.

Повод за дълбоката пропаст, която се е отворила в връзките сред Бойко и Мира е склонността ѝ да се впуска в пояснения за своя триумф. Тази своя обичана тематика тя стартира по време на гостуването при Ева Веселинова, а по-късно продължи и в своята вечер. Според хора от екипа обаче нито една колекция край масата във въпросната седмица не предходна без сходни разсъждения на тематика " сполучлива съм, защото… ". Просто екипът решил да отстрани голямата част от тях при монтажа, давайки опция на феновете да чуят само най-запомнящите се съждения по въпроса. Сред тях беше концепцията, че девойките би трябвало да вземат хора като нея като образец за подражателство.

Накрая Бойко съществено се подразнил. " Какво значи да си сполучлив? Спрямо кого си сполучлив? Успешните хора не се занимават с това да изясняват какъв брой са сполучливи ". Тези думи той сподели пред камерата на " Черешката " и бяха излъчени в ефир. По непотвърдена информация на таблоида " Уикенд ", отвън записа Бойко бил много по-словоохотлив и, въпреки да се сдържал с грубите думи и крайните избрания, дал ясно да се разбере, че не утвърждава сходен фасон на самовъзвеличаване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР