Мира Добрева и Бойко Кръстанов не се поглеждат след Черешката

...
Мира Добрева и Бойко Кръстанов не се поглеждат след Черешката
Коментари Харесай

Защо Мира Добрева намрази Бойко Кръстанов и го обяви за смъртен враг?

Мира Добрева и Бойко Кръстанов не се поглеждат след „ Черешката на тортата ”, дочу HotArena. Актьорът бил извънредно засегнат от манията на водещата да се акцентира като сполучлива жена и не скрил своето отношение към това. Тя пък от своя страна му се обидила до гроб.

Повод за дълбоката пропаст, която се е отворила в връзките сред Бойко и Мира е склонността ѝ да се впуска в пояснения за своя триумф. Тази своя обичана тематика тя стартира по време на гостуването при Ева Веселинова, а по-късно продължи и в своята вечер. Според хора от екипа обаче, нито една колекция край масата във въпросната седмица не предходна без сходни разсъждения на тематика „ сполучлива съм, защото… ”. Просто екипът решил да отстрани голямата част от тях при монтажа, давайки опция на феновете да чуят само най-запомнящите се съждения по въпроса. Сред тях беше концепцията, че девойките би трябвало да вземат хора като нея като образец за подражателство.

Накрая Бойко съществено се подразнил. „ Какво значи да си сполучлив? Спрямо кого си сполучлив? Успешните хора не се занимават с това да изясняват какъв брой са сполучливи ”. Тези думи той сподели пред камерата на „ Черешката ” и бяха излъчени в ефир. По информация на „ Уикенд ” обаче отвън записа Бойко бил много по-словоохотлив и, въпреки да се сдържал с грубите думи и крайните избрания, дал ясно да се разбере, че не утвърждава сходен фасон на самовъзвеличаване.

Говори се, че когато Мира видяла записа и научила по какъв начин младият артист е коментирал нейните разсъждения на тематика „ персонален триумф ”, се е почувствала много афектирана. Тя била извънредно смутена, разочарована и засегната, че някой принизява думите ѝ. Към това се добавило разочарованието, че той не е оценил по достолепие десерта, който му поднесла вечерта, когато бил неин ред да семейства.
Зрителите на „ Черешката ” чуха описа на Кръстанов за травматичната преживелица от неговото детство, когато в забавачката го натъпкали с тиква и той повърнал. Оттогава не близвал сходно нещо, само че тв звездата му сервира тъкмо печена тиква. Бойко не посмял да обели и дума, че това е едно от дребното неща, които не яде. За да не обиди домакинята, той хапнал от десерта и даже, както всички видяха, оцени вечерята с оптимален брой точки. Но вместо да оцени това по достолепие, домакинята се засегнала, че не е била предизвестена, с цел да избегне гафа.

Заради тези две неща Бойко Кръстанов попаднал в графата хора, с които Мира Добрева не желае да има нищо общо отсега нататък. В същия лист са сложени още много звезди, които волно или несъзнателно са я наранявали през годините. Там е и Камелия Воче. Певицата също е скарана с Мира Добрева поради „ Черешката на тортата ”. Водещата и до момента помни по какъв начин преди години е правила чорба от любеница, за която гостенката ѝ споделила, че е гадна. В ефир тя показа, че от този момент ѝ е останала „ огромна горчилка ”. Мира е зачеркнала и Ева Найденова от „ Тоника ”, с която се скара във „ ВИП Брадър ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР