Mio представи нова линия от професионални таблети на Computex 2019.

...
Mio представи нова линия от професионални таблети на Computex 2019.
Коментари Харесай

Mio представи нови професионални таблети и автомобилни камери на Computex 2019

Mio показа нова линия от професионални таблети на Computex 2019. Новите таблети са особено конфигурирани за цифрови работни места или потребление в транспортни средства. Освен професионални таблети Mio показа на ревюто и новите бордови камери MiVue 806 и MiVue 816D, които имат предпазлив дизайн, с цел да не пречат на видимостта на лидера по време на пътуването.
Серия MioSPACE M1000
Устройствата от новата серия MioSpace са проектирани с ултра тъничък дизайн (26,3 мм в най-дебелата си част), което ги прави лесни за монтиране на стена и подобаващи за потребление в конферентни зали или на терен.

Захранващият кабел на таблета може комфортно да се съхранява в задния похлупак. Капакът разполага с три разнообразни гнезда за захващане и дава отговор на стандартите за стенен монтаж  VESA, което разрешава елементарно захващане към дървени, стъклени, циментово или железни повърхности без да оказва въздействие на съществуващата ИТ инфраструктура.

Серията MioSPACE поддържа както водоравен, по този начин и отвесен режими на проявление. Светодиодът RGB, ситуиран в профил на таблета, демонстрира по кое време дадена зала е заета или свободна, без екранът да се задейства.

Серията MioSPACE включва и функционалности като Power over Ethernet (PoE) и режим на зареждане 12V DC, позволяващи едновременното качване и предаване на данни. Таблетът може да се зарежда и безжично, до момента в който е обвързван към маршрутизатор. И двата режима на зареждане са енергийно ефикасни и лесни за инсталиране и ръководство.

Благодарение на известната система за инспекция на светодиодната радиочестотна идентификация (RFID / NFC / PIN), потребителите могат да влязат в системата и да получат идентифициране на самоличността или да резервират заседателна зала. Устройствата от серията MioSPACE разполагат  с предна камера с 8 милиона пиксела, която може да се употребява непосредствено за различаване на лица и сканиране на QR код за ръководство на посетителите.

Серията MioSPACE се предлага с комплект за разработка на програмен продукт, който разрешава на разработчиците да интегрират системи на трети страни.


Серия MioWORK L1040/L1045
  Таблетите от серията MioWORK L140 / L1045 употребяват осем- нуклеарната 1.8 GHz Qualcomm платформа и са оборудвани с операционна система AndroidTM 9.0. Серията е в сходство с американските военни стандарти MIL-STD 810G и устоят на рухване от височина до 1,5 метра. Таблетите имат клас на отбрана IP67, който подсигурява резистентност на вода, прахуляк и ниски температури.

Серията MioWORK L1040 / L1045 е серия от висококачествени таблети с мощен процесор и издръжлива структура, която намира приложение в лечебни заведения, на терен, в хранилища, учебни заведения и в съвсем всяка друга работна среда и промишленост.

С процесор, който обезпечава висока енергийна успеваемост и батерия, която може да бъде отстранена без да стопира работата на устройството, серията MioWork L дава обещание да обезпечи до 8 часа непрекъсната функционалност.

Гъвкавата съгласуваност към интернет, като WLAN 802.11 a / b / g / n / ac съгласуваност, Bluetooth 4.2, NFC и 4G LTE CAT6, вършат серията MioWork L идеална за мобилни приложения, като POS приложения, приложения за логистика или предпазване.

Таблетите поддържат USB вид C3.0 и USB вид A 2.0, както и HDMI първоначален порт, който разрешава потреблението на втори екран. Таблетът, инсталиран в магазин, до касовите апарати, може да събере скъпа маркетингова информация в действително време.

Разширяване на I / O – HDMI портове с вграден DC-in режим и LAN RS232 порт трансформира серията L MioWork в цялостна, персонализирана система.


    MiVue 816D
Проектирана с висококачествения датчик на Sony STARVISTM CMOS и усъвършенствана с HDR технология, камерата MiVue 816D документира всички пътувания с висококачествени видеоклипове, като обезпечава великолепен контрастност и богати цветове даже при слаба светлина.

Технологията AHD се употребява за поддържане на задната камера, която разрешава на MiVue 816D да се инсталира освен в леките коли, само че и по-големи транспортни средства като търговски камиони, директни рейсове и туристически микробуси. Той предлага поддръжка на резолюция на видеозаписа до 1080P / 60F, с цел да подсигурява екстра качество на видеото.

Ексклузивният режим за паркиране 2-в-1 употребява ниска мощ за разкриване на придвижвания или трептения пред обектива посредством G-сензора, даже когато автомобилът не работи и автоматизирано задейства запис. Периодът на наблюдаване може да бъде до 48 часа, без да е належащо закупуване на в допълнение електронно съоръжение.

Това устройство разполага с технология без формат, която дейно провежда метода, по който SD картата съхранява файловете с данни.


MiVue 806
MiVue 806 се предлага с функционалност за ръководство на напрежението от 12V, което разрешава на устройството да се свърже с електрическата система на автомобила, без да е належащо зарядно устройство. Това прави ръководството по-лесно и по-удобно. Следвайки концепцията на серията MiVue J, MiVue 806 се отличава с предпазлив дизайн с 2-инчов LCD екран, за безпрепятствена видимост и нараснала сигурност на пътя.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР