Миню Стайков е бил отровен докато е бил в ареста,

...
Миню Стайков е бил отровен докато е бил в ареста,
Коментари Харесай

Миню Стайков е бил отровен в ареста

Миню Стайков е бил токсичен до момента в който е бил в ареста, той е бил с отровен хепатит. Това стана ясно от думите на защитничката на алкохолния необут.

Пред " Евроком " Миню Стайков и защитничката му Анна Попова потвърдиха за отравянето. Адвокат Попова изясни, че клиентът ѝ е посочил признаци на натравяне малко преди да бъде изменена мярката му за неотклонение от задържане под стража в домакински арест.

На въпрос, дали съгласно Стайков и отбраната му става дума за тенденциозен опит за отравяне, отбраната на Стайков съобщи, че няма по какъв начин да настояват такива неща. Адвокат Попова изясни, че съдът не е разрешил да бъде проучен Стайков и по тази причина не е ясно каква е субстанцията, с която е бил токсичен.

Пред съда Стайков описа, че малко преди да напусне ареста при започване на февруари, той се почувствал зле. Отдал тежкото си положение на други съществени диагнози като инсулт и рак на простата. Напуснал е ареста в инвалидна количка и няколко дни по-късно се е подложил на медицински обзор. Изследванията изрично посочили диагноза отровен хепатит.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР