Миньори и енергетици отново излязоха на протест. Автошествието тръгна от

...
Миньори и енергетици отново излязоха на протест. Автошествието тръгна от
Коментари Харесай

Пак блокади! Енергетици: Хората няма да понесат цената на тока от 1 юли, а ние оставаме без работа

Миньори и енергетици още веднъж излязоха на митинг. Автошествието потегли от Хасково, мина през Симеоновград и Димитровград и блокира пътя към автомагистрала " Марица ". Пред " Брикел " още веднъж ще има блокади

Протестиращите се афишират срещу зелената договорка, тъй като съгласно тях ще останат без работа.

" Ние сме изрично срещу това и сме за неотложно прекъсване на заплащане на излъчвания, по този метод нямаме конкурентна основа за произвеждане на електрическа енергия и самото общество от 1 юли няма да го понесе това ", сподели протестиращ.

Работниците бяха безапелационни, че няма да се откажат от митингите, до момента в който не бъдат чути и до момента в който не бъдат задоволени настояванията им. В Хасково енергетиците прочетоха и декларация, която ще бъде изпратена до президента, до ръководителя на Народното събрание и до всички партии в Народното събрание.

" Оставаме без работа, националната сигурност отпътува на кино. Не знам коя естествена страна затваря стратегическите си обекти по непознати наставления ", сигнализират протестиращи.

Протестът беше охраняван от полиция. До блокиране на придвижването в регионалния град не се стигна, макар че беше затруднено.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР