Миньор (Перник) се наложи с 3:0 над дубъла на Ботев

...
Миньор (Перник) се наложи с 3:0 над дубъла на Ботев
Коментари Харесай

Миньор разгроми дубъла на Ботев в дебюта на Краси Петров

Миньор (Перник) се наложи с 3:0 над дубъла на Ботев (Пловдив) в мач от 21-ия кръг на Втора лига. Така още в дебюта си Краси Петров съумява да прекъсна отрицателната серия на “чуковете ”, които четири следващи дуела единствено губеха.

В воин за домакините от Перник се трансформира Григор Долапчиев, който наниза два гола. И трите попадения в срещата паднаха през втората част, като първо Софиан Диа вкара (61’), а единствено две минути по-късно Долапчиев наниза втори гол (63’). В 74-ата минута още веднъж Долапчиев беше прецизен и постави точка на разногласието.

Интересно е, че двата отбора се намират един до различен в класирането и този дуел може да се окаже основен в битката за оцеляването. С тази победа Миньор изпреварва дубъла на Ботев и събира в актива си 23 пункта, до момента в който “канарчетата ” са с 21. Двата тима са надлежно на 15-ата и 16-ата позиция, като възможностите им за оставане във Втора лига са изцяло действителни.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР