Миньор (Перник) отстъпи с 0:1 от Левски U19 в първата

...
Миньор (Перник) отстъпи с 0:1 от Левски U19 в първата
Коментари Харесай

Миньор загуби от Левски U19

Миньор (Перник) отстъпи с 0:1 от Левски U19 в първата си контрола от зимната подготовката. Срещата се игра под непрекъснат дъжд на изкуствения терен на стадион „ Георги Аспарухов “, а единственото попадение осъществя Васил Сапунджиев 10 минути преди края. Проверката бе първа за перничани след 10-дневни здрави натоварвания.

Въпреки насъбраната отмалялост „ чуковете “ демонстрираха забележително предпочитание и преобладаваха от самото начало на дубоя, който се отличи с висока динамичност. През първата част на два пъти Стоян Георгиев бе в отлични положения за гол, само че първо гредата оказа помощ на „ сините “, а малко по-късно вратарят им имаше късмет. В 27-ата минута таранът на Миньор съумя да прати топката в мрежата на Левски, само че попадението не бе зачетено поради противоречив фаул в офанзива. След почивката перничани продължиха да нападат, само че пропуснаха куп положения посредством Георгиев, Слишков, Павлов и Балев.

От своя страна Левски съумя да осъществя след корнер, при който Сапунджиев се възползва от неприятно нареждане на отбраната на Миньор и с глава прати топката в мрежата. В дуела старши треньорът Юри Васев употребява 21 футболисти, като отвън игра остана само Калоян Йосифов, който лекува травма.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР