Миньор (Перник) и закриха 18-ия кръг от Втора лига, като

...
Миньор (Перник) и закриха 18-ия кръг от Втора лига, като
Коментари Харесай

Миньор и Лудогорец 2 не се победиха пред погледа на феновете

Миньор (Перник) и закриха 18-ия кръг от Втора лига, като спретнаха тъждество 0:0 между тях в Перник. Двата отбора играха на леко заснежения стадион “Миньор”, като по време на мача се чуваха и почитателите, които бяха застанали зад оградата на едната врата. Привържениците пееха, палеха димки и бяха опънали трансперант с искане за отваряне на стадионите.

Първите минути двата отбора стояха равностойнно, като в 5-ата минута Галчев стреля с глава, само че топката излезе в навън. Десетина минути по-късно Васев опита шанса си, само че още веднъж неопределено.

Малко преди края на първото полувреме нанесе прекрасен удар от отдалеченост, само че вратаря на “орлите” мазета. Втората част стартира по-активно за перничани, само че до по-опасни положения през първите минуто по този начин и не се стигна. В 70-ата минута пред домакините от Перник се откри най-чистата опция в мача. След центриране отдясно Галчев се размина на сантиметри от това да вкара и топката излезе в навън.

С това тъждество Миньор заема 13-ата позиция в класирането с 15 точки. Перничани обаче съумяха да пресечен негативанта си серия от 2 следващи загуби, с които приключиха есенния дял. Дубълът на Лудогорец от своя страна остава на 4-ата позиция с 30 пункта. Отборът на “орлите” е на 5 точки от първите два отбора и.

Стартови сформира:

Миньор (Пк): 1., 20., 3., 4., 14., 5., 10. Борис Галчев, 6., 8., 18., 30. Божидар Васев

Лудогорец 2: 68., 80., 58., 50., 51., 82., 31., 91., 97., 38., 34.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР