Миньор (Перник) и Кюстендил завършиха наравно 1:1 в контролна среща,

...
Миньор (Перник) и Кюстендил завършиха наравно 1:1 в контролна среща,
Коментари Харесай

Миньор и ФК Кюстендил не се победиха

Миньор (Перник) и Кюстендил приключиха наедно 1:1 в контролна среща, играна на отличния за сезона терен в Ковачевци. Освен двата гола феновете видяха и три греди. Перничани откриха резултата в 33-ата минута, когато Даниел Гогов пресече пас в половината на противника, напредна отляво и провря топката под тялото на вратаря Борислав Грудев.

Само 8 минути по-късно символичните посетители изравниха. При опит за центриране отляво Мартин Газиев трансферира Христо Петков и прати топката в противоположния ъгъл. През втората част водачът в класирането имаше превъзходство, само че не и шанс. В 70-ата минута Борислав Будинов засече центриране отдясно с глава, само че топката попадна в напречната греда. Малко по-късно рамката още веднъж оказа помощ на кюстендилци след шут на Томислав Павлов и рикошет в крайник на защитник.

За днешната инспекция Юрий Васев не можеше да разчита на двамата рожденици Калоян Йосифов и Димитър Савов, Йоан Маринов и двамата вратари Даниел Леонтиев и Алекс Георгиев. Следващата инспекция на Миньор е в събота против Марек още веднъж в Ковачевци.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР