Миньор оцеля по чудо, след като през тялото му премина

...
Миньор оцеля по чудо, след като през тялото му премина
Коментари Харесай

Чудо! Миньор оцеля, след като бе ударен от 6000 волтова дъга

Миньор оцеля по знамение, откакто през тялото му мина електричество от 6000 волта прав ток. Инцидентът с Ваклин Цанов е станал нощес в една от галериите на „ Горубсо “ – Мадан. В момента мъжът е настанен за наблюдаване в локалната болница, без заплаха за живота, оповестява Дарик.

„ Да, има подобен случай, само че миньорът е добре. В галериите по принцип напрежението е 6 киловолта, кабелите са изолирани и обозначени, само че очевидно по някакъв метод е имал прикосновение с него, само че значимото е че е жив и здрав “, разяснява изпълнителният шеф на „ Горубсо “ – Мадан инж. Сергей Атанасов.

От болничното заведение в Мадан потвърдиха, че положението на 48 – годишният мъж е положително. „ Да, в болничното заведение е, само че е оставен за наблюдаване. Няма никакви проблеми на този стадий и затруднения след случая “, разяснява шефът на МБАЛ ”Проф. доктор Константин Чилов” ЕООД в Мадан доктор Стефан Хаджиев. Медикът посочи, че волтовата дъга е минала през дясната част на тялото му, а не от лявата където е сърцето.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР