Миньор оцеля по чудо, след като през тялото му премина

...
Миньор оцеля по чудо, след като през тялото му премина
Коментари Харесай

Миньор оцеля, след като бе ударен от 6 000 волтова дъга

Миньор оцеля по знамение, откакто през тялото му мина електричество от 6 000 волта прав ток, научи кореспондент на Дарик.

Инцидентът с Ваклин Цанов е станал нощес в една от галериите на „ Горубсо “ – Мадан. В момента мъжът е настанен за наблюдаване в локалната болница, без заплаха за живота .

„ Да, има подобен случай, само че миньорът е добре. В галериите по принцип н апрежението е 6 киловолта , кабелите са изолирани и обозначени, само че очевидно по някакъв метод е имал прикосновение с него, само че значимото е че е жив и здрав “, разяснява изпълнителният шеф на „ Горубсо “ – Мадан инж. Сергей Атанасов.

От болничното заведение в Мадан потвърдиха, че положението на 48 – годишният мъж е положително. „ Да, в болничното заведение е, само че е оставен за наблюдаване. Н яма никакви проблеми на този стадий и затруднения след случая “, разяснява шефът на МБАЛ ”Проф. доктор Константин Чилов ” ЕООД в Мадан доктор Стефан Хаджиев. Медикът посочи, че волтовата дъга е минала през дясната част на тялото му, а не от лявата където е сърцето.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР