Миньор 2015 продължава без загуба през този сезон в ББЛ

...
Миньор 2015 продължава без загуба през този сезон в ББЛ
Коментари Харесай

Миньор 2015 прекъсна победната серия на ЦСКА -2

Миньор 2015 продължава без загуба през този сезон в ББЛ А група. Тимът записа 12-и следващ триумф в район Запад, откакто довечера в столичната зала „ Триадица “ надделя мъчно ЦСКА -2 с 68:62, прекъсвайки серията на противника от шест поредни триумфа. 

След няколко замени на водачеството на старта на мача, отборът от Перник взе леко преимущество и след 10 минути игра водеше с 23:19. Вторият интервал бе белязан с доста пропуски и от двата тима, само че преди почивката Миньор 2015 направи мощна серия и на полувремето бе напред с 38:29.

Преднината на баскетболистите на Георги Младенов за първи път стана двуцифрена след паузата. Те обаче не съумяха да се откъснат в резултата и всичко остана да се реши в последната част, която стартира при 51:44 в тяхна изгода. Воденият от Христо Ценов отбор не се отхвърли и по-малко от пет минути преди края понижи разликата единствено на 2. В оставащото време обаче Миньор 2015 съумя да задържи водачеството си и да завоюва. 

Георги Бързаков, който игра без промяна, бе над всички за спечелилите с 24 точки и 13 битки. По 14 точки осъществиха Мартин Мандалски и Христо Гатев (7 борби).

За „ алените “ по 11 точки означиха Александър Александров и Георги Цеков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР