Миньончето на попфолка отново се завърна на сцената и пак

...
Миньончето на попфолка отново се завърна на сцената и пак
Коментари Харесай

Няма да повярвате как се облече Мария за участие, феновете я...

Миньончето на попфолка още веднъж се завърна на сцената и отново предизвика реакции измежду почитателите си, само че този път не с държанието си, а с избора на тоалет

" Има шлагери и хора, които остават вечно! ", с тези думи Мария заключи присъединяване си в прочут клуб в Пловдив нощес. И сме сигурни, че публиката помни хитовите части, които фолкдивата е изпяла през годините, само че мощно се надяваме, че аутфитът ѝ от довечера ще бъде бързо пропуснат. Защото в никакъв случай не сме я виждали да позволява огромни фешън гафове, а нощес се е вихрила пред почитателите по необятни дънки (естествено с кръпки), което напълно не беше най-шокиращото, написа iwoman.bg. 

Друг акцент притегли вниманието ни и той бе бельото ѝ, което не просто се виждаше, а стигаше съвсем до голия ѝ пъп. Защото джинсите бяха комбинирани с пъстър, изрязан топ, който може умерено да мине и за бюстие. 

Следващият подробност е комбинацията от ботуши, които несъмнено, са на много висок ток, само че наподобяват по-подходящи за снежно време и логиката в това в горната част на аутфита Мария да е съвсем гола, съвсем липсва.



Но въпреки и стайлингът ѝ да бе много неочакван, защото сме привикнали да я виждаме по-скоро елегантна или екстравагантна, само че в никакъв случай толкоз спортна, в мненията към поста си тя получи безчет похвали от почитателите, които я обичат от над 20 години. 



 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР