Минувач се застъпи за беззащитна жена, която стана жертва на

...
Минувач се застъпи за беззащитна жена, която стана жертва на
Коментари Харесай

Зрелищен екшън в Истанбул: Турчин с удар с глава трупяса побеснял мъж, който пребиваше съпругата си на улицата

Минувач се застъпи за беззащитна жена, която стана жертва на побой от страна на личния си брачен партньор на улицата. Инцидентът, разиграл се в Истанбул, е сниман от камери за видеонаблюдение, съобщава Hurriyet Daily News.

По данни на изданието, жертвата и насилникът били женени. След като излязло правосъдното решение за развода им, насилникът почнал да постанова жена си с навита на руло хартия и я повалил на тротоара. Няколко секунди, откакто тя се озовала на земята, върху брачна половинка й се нахвърлил минувач и единствено с един удар с глава го повалил на земята.

След като агресорът бил обезвреден от 29-годишния Емре Деребаши, е извикана и полиция.

Пред органите на реда нападателният брачен партньор обаче съобщил, че не е биел жена си, а тя разигравала спектакъл и по тази причина паднала на земята.

„ В полицията той ме упрекна, че съм го пребил. Него го пуснаха, а мен ме разпитаха. Това ме обиди много”, споделя 29-годишния Емре, избавил дамата в неволя.

Деребаши признава, че в началото помислил, че мъжът постанова дамата с палка, а не с хартиено руло. И изрично отбелязва, че не съжалява. „ Направих нещо, което всеки един различен човек на моето място би трябвало да направи. Аз съм срещу насилието и не мога просто да заставам и да виждам, когато жертвата е жена. Бих го направил още веднъж, в случай че се повтори”, споделя още той.


Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР