Минутите след секс са доста уязвим период за повечето хора.

...
Минутите след секс са доста уязвим период за повечето хора.
Коментари Харесай

Ето как се държат различните зодии след секс

Минутите след секс са много уязвим интервал за множеството хора. А при новите връзки са и решаващи за връзките. Понякога ни е необичайно да разберем държанието на колегата. И съвсем постоянно го тълкуваме неправилно. Затова дано хвърлим малко светлина по въпроса. Да забележим какво е типичното държание на обособените зодии.

Овен
След секс, Овенът стартира да си прави дилемите. Не, че не придава значение на случилото се сред вас. Но те са тооолкова доста! А това пусто време все не стига…

Телец
Телецът ще полежи минута-две блажено, ще отиде до кухнята, ще ви донесе нещо за ядене. и учтиво ще бъдете помолени да повторите още веднъж всичко, което правихте в леглото.

Близнаци
Ще ти опише анекдот, по-късно ще поговори за международната рецесия, ще изпуши една цигара, отново ще ти опише анекдот, послед една занимателна история, дружно с нея още 2-3, ще се върне на световните проблеми… А не ти ли се гледа филм?

Рак
Ракът ще мълчи и ще чака вие да кажете нещо благо, сантиментално. Ако не го извършите, дни наред ще виждате необяснима горест и отчаяние в очите му.

Лъв
Лъвът се държи по този начин, все едно нищо не се е случило. Продължава диалога по тематиката, която обсъждахте и в един миг се чудиш в действителност ли правихте секс или изживя една от най-страстните ти мечти?

Дева
Не се чувствайте неудобно, в случай че Девата се обърне и ви благодари. Или пък ви лепне благодарствена целувка. Все отново й помогнахте освен да изпита наслаждение, само че и да се употребява от благотворното въздействие на секса – освобождава от напрежението, тонизира, пречиства…

Везни
След къса пауза ще ви попита „ Обичаш ли ме? “ Или ще ви каже, че ви обича с концепцията да отвърнете със същото. В тази къса пауза, на Везните са им минали хиляди мисли през главата. Добре ли беше, какво ще стане в този момент, да го запитвам ли, не по-добре не, леле, но колежката по какъв начин се беше облякла, смут.

Скорпион
Не можем да ви кажем какво тъкмо ще направи. Но ще ви кажем по какъв начин ще ви накара да се чувствате. Задоволени, комплицирани и със смътното чувство, че следва нещо фатално…

Стрелец
Какво ще направи Стрелецът след секс е съвсем невероятно да се предскаже. Може да ви сготви ориз, да ви предложи да основете политическа партия, да ви предложения на екскурзия или да ви намекне, че идващия път желае тройка.

Козирог
Той не издава тон, не прави нищо, лежи си със самодоволна физиономия.Астрологията няма пояснение за това. Но съвсем всеки Козирог след секс наподобява все едно е гладувал с дни, а в този момент си е хапнал уместно.

Водолей
След секс? А въобще сексът стигна ли до края? Или на врата се звънна, или телефонът му звъня 5 пъти, или се върна законната му половинка? Ако въпреки всичко успяхте, в този момент Водолеят ще се понаконти и ще отиде на среща с другари.

Риби
Плахо и последователно ще се приближи към вас, ще ви огледа с бездънен и гальовен взор и тихичко ще попита: „ А, целувката? “
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР