Минути след като в предаването на Лора Крумова бе пусната

...
Минути след като в предаването на Лора Крумова бе пусната
Коментари Харесай

Гръмна Сега: Феновете Замръзнаха В Ужас! Коцето Е Болен! Обичаният От Всички Певец Сам Призна, Че Страда От

Минути откакто в предаването на Лора Крумова бе пусната част от песента, артистът помоли за узо.

След това той призна, че страда от хронично заболяване. Коцето разкри, че отдавна го изтезава ларингит в хронична форма. Заради здравословния си проблем той е почнал да прави инхалации.

Заболяването му е повода той да пие единствено по един път седмично. Коцето призна и с кои участници от формата е непосредствен. Той не скри, че в „ Като две капки вода “ най-близки са му Гери-Никол, Софи Маринова и Боби Турбото.

С присъщото за него възприятие за комизъм, Константин съобщи, че това предаването е доста дълго. Той съобщи с усмивка, че времето му за изявлението към този момент е свършило и е време да си върви. Фолк артистът закри предаването, поставяйки си тъмни очила.

Около Коцето в последно време се шуми доста и поради новия му дом. Певецът от няколко месеца е горделив жител на първокласно имение в Банкя, с което не стопира да се фука. Той живее на няколко директни от Бойко Борисов.

За новия си дом изпълнителят е хвърлил цяло положение. Просторната къща разполага с няколко спални. Константин възнамерява и построяването на бар на покрива.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР