Минути, след като стана ясно, че е избран за 46-ия

...
Минути, след като стана ясно, че е избран за 46-ия
Коментари Харесай

Джо Байдън: За мен е чест и съм смирен! Камала Харис: Чака ни много работа!

Минути, откакто стана ясно, че е определен за 46-ия президент на Съединени американски щати, Джо Байдън съобщи, че за него е чест американците да го изберат за собствен президент и добави, че в този момент е време да излекуват раздялите, останали от предизборната акция, и да се обединят като страна, съобщи Ройтерс.

" За мен е чест и съм преклонен от доверието, което американският народ оказа на мен и на определената за вицепрезидент (Камала) Харис. Изправени пред невиждани спънки, гласоподаваха рекорден брой американци ", съобщи Байдън в Туитър.

" С приключването на акцията е време да оставим гнева и разпалената изразителност зад тила си и да се обединим като нация. Време е Америка да се сплоти. И да се излекува ", добави той.

В настрана известие в Туитър, представено от ДПА, Байдън даде обещание да бъде " президент на всички американци ".

" Америка, за мен е чест, че ме избра да оглавя нашата велика страна. Работата пред нас ще бъде тежка, само че ви давам обещание следното: ще бъда Президент на всички американци - без значение дали сте дали своят вот за мен или не ", написа той.

От своя страна Камала Харис, която ще влезе в Белия дом като първата цветнокожа жена - вицепрезидент, даде знак, че е подготвена да се залавя за работа, съобщи ДПА.

" Тези избори са за нещо доста повече от Джо Байдън или мен. Става въпрос за душата на Америка и готовността ни да се борим за нея. Предстои ни доста работа. Да се захващаме ", написа Харис в Туитър.

Същевременно към Белия дом се стичат тълпи, с цел да честват успеха на Байдън на президентските избори.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР