Минути след като собственикът на компанията Илон Мъск обяви, че

...
Минути след като собственикът на компанията Илон Мъск обяви, че
Коментари Харесай

Профилът на Доналд Тръмп отново е активен в Twitter

Минути откакто притежателят на компанията Илон Мъск разгласи, че анулира 22-месечното премахване на Доналд Тръмп в Twitter поради подстрекателство към принуждение, блокираният акаунт на някогашния президент се появи още веднъж в платформата, предава Си Ен Ен.

Припомняме ви, че акаунтът на Тръмп беше деактивиран на 6 януари 2021 година - броени дни след протеста на негови поддръжници в Капитолия.

" Хората си споделиха думата ", съобщи Мъск в Twitter и добави, че 51,8 % от повече от 15 млн. консуматори в обществената мрежа са одобрили завръщането му.

Бившият президент на Съединени американски щати обаче може и да не се завърне в платформата. По-рано той сподели - " Не виждам причина за това. "

По време на гласуването в Twitter Тръмп написа в новата си обществена медия: " Сега гласувайте с позитивизъм, само че не се тормозете, ние не отиваме на никое място. " Трут соушъл " е нещо особено ".

Във вторник пък той разгласи, че ще се опита да се завърне на Белия дом и ще се кандидатира за идните президентски избори, които ще се състоят през 2024 година. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР