Минути след 1 часа в петъчната нощ мъж съобщил в

...
Минути след 1 часа в петъчната нощ мъж съобщил в
Коментари Харесай

​19-годишен е задържан за нападение след подаден неверен сигнал

Минути след 1 часа в петъчната нощ мъж съобщил в полицията, че в дискотека в Ботевград е бил намушкан в ръката от чиновник на районно управление (на МВР) – Ботевград.

Незабавно на място е изпратен полицейски екип, който открил подателя на сигнала, на 19 години от Правец. В хода на извършените бързи дейности по следствието е открито, че сигналът за намушкване е погрешен. Посоченият чиновник бил открит във Филиала за незабавна помощ в града, като при осъществения му медицински обзор е установено, че е с фрактура на носни кости, травма на пръсти на едната ръка и травми по лицето. По данни на очевидци – очевидци било изяснено, че малко преди среднощ, пред тоалетните на нощното заведение, младежът нанесъл удар в лицето на полицейски чиновник, който бил там в персонално качество. След като го повалил на земята, 19-годишният му нанесъл още удари с крайник, съпроводени със закани и закани.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Извършителят е арестуван за период до 24 часа. След отчет на събраните доказателства в прокуратурата, през вчерашния ден 19-годишният е притеглен като обвинен за осъществени закононарушения по член 131, алинея 1, т. 12, вр. член 130, алинея 1, по член 325, алинея 2 и по член 325, алинея 1 от Наказателен кодекс. С прокурорско разпореждане задържането му е удължено за период до 72 часа.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР