Министрите призоваха ЕС да увеличи финансирането за схемата за субсидиране

...
Министрите призоваха ЕС да увеличи финансирането за схемата за субсидиране
Коментари Харесай

Министрите призоваха ЕС да увеличи средствата за ОСП, докато фермерите протестират в Брюксел

Министрите приканиха Европейски Съюз да усили финансирането за схемата за субсидиране на общата селскостопанска политика от 60 милиарда евро годишно в опит да потуши митингите, до момента в който белгийските фермери блокираха пътища и подпалиха гуми в центъра на Брюксел.

ОСП, която гълтам към една трета от общия бюджет на Европейски Съюз и е най-старата от към момента настоящите политики на блока, е предопределена да обезпечи непрекъснат поток от доходи на фермерите, с цел да се обезпечи производството на храни.

Но до момента в който фермерите проведоха последните си митинги в понеделник против възходящите разноски и екологичните разпореждания, министрите, идващи в Брюксел, с цел да обсъдят незабавни ограничения за усмиряване на фермерите, споделиха, че са нужни повече пари.

Чарли МакКоналог, Министърът на земеделието на Ирландия сподели, че бюджетът на ОСП би трябвало да бъде „ повишен и укрепен “, защото приходите на фермерите „ не са в крайник “ с другите браншове, добавяйки: „ Това е нещо, с което би трябвало да се заемем – като се увери...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР